VAMES Modelspoorclub Apeldoorn

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Informatie VAMES 

VAMES, Vereniging Apeldoornse Modelspoorders En Spoorvrienden, is opgericht in 1988. De vereniging heeft een kleine 50 leden en is lid van de NMF.

VAMES voldoet aan de AVG. In de Notitie 'Algemene Verordening Gegevensbescherming' en 'Overzicht beheer gegevensbestanden' is het een en ander vastgelegd.

Sinds september 2007 hebben we de huidge eigen clubruimte. In deze ruimte kunnen we aan banen bouwen, zij het alleen in module vorm. De verschillende spoorgroepen zijn hier mee aan de slag gegaan. Zodoende kunnen de clubbanen ook buiten de clubruimte om geshowed worden. Helaas krijgt het gebouw waar onze clubruimte in is gevestigd een nieuwe bestemming en is er binnen afzienbare tijd geen plek meer voor onze club. De vereniging is daarom weer op zoek naar een nieuwe clubruimte.

De bar in de nieuwe clubruimte
De bar in de nieuwe clubruimte


VAMES heeft ook een eigen clubblad, het VAMES Bulletin. Dit blad verschijnt 4 maal per jaar.

Informatie

Tijdens onze bijeenkomsten op vrijdagavond (vanaf 20:00 uur) houden onze leden zich bezig met het bouwen van een clubbaan of gewoon bijpraten aan de stamtafel.
De contributie bedraagt in 2014 €60,- per jaar (voor jeugdleden €30,-). Wij hanteren voor nieuwe leden een proeftermijn van 3 maanden.

Informatie over VAMES:
       
H. Stoffels
        tel: 06 - 54 25 45 52
       


Website

Op de site staat informatie over VAMES. Daarnaast komt er een beschrijving van de modelspoorbanen van de verschillende spoorgroepen. Opmerkingen over de website kunt u sturen naar de webmaster van de VAMES site.

De werkruimte
De werkruimte
Laatst aangepast op maandag 02 juli 2018 10:15